Logic Pro

Logic Pro biedt alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken. Welke functies zijn voor jou belangrijk? De cursus Logic Pro geeft antwoord op essentiële vragen. Met deze cursus leg jij de basis voor een carrière als muzikant of producer.

Cursus Logic Pro

Tijdens de cursus Logic Pro verkrijg jij meer inzicht in het produceren van muziek en de functies van Logic. Onder begeleiding van een professionele docent leer je de software te begrijpen en toe te passen. Daarmee kan jij aan de slag met het opnemen, bewerken en produceren van muziek.

Kosten

De investering voor de 4-delige cursus bedraagt € 299,00 incl. btw. Om de registratie te voltooien dient een aanbetaling a 10% bij inschrijving te worden voldaan. Het volledige bedrag dient voorafgaand aan de cursus te worden voldaan.

Voordeel

Als student van MusiCasa profiteer jij van cashback aanbiedingen op monitor speakers, audio interfaces, keyboards, controllers, synthesizers, software van TOP merken! Maak alvast een account aan via Mijn MusiCasa.

Alternatief: Professional Music Production of Electronic Music Production

Meer weten? Bezoek onze gratis infodagen! of Persoonlijk advies

Basis

De cursus Logic Pro bestaat uit 4 lesmomenten. Je leert stapsgewijs met Logic werken. Alle belangrijke onderdelen worden helder uitgelegd. Vervolgens is er de mogelijkheid om met de software te experimenteren. Uiteindelijk kan jij gericht aan de slag met het produceren van muziek.

Theorie & Praktijk

De cursus Logic combineert theorie en praktijk. Enerzijds ontwikkel je doelgericht kennis. Anderzijds leer je deze kennis toe passen in de praktijk. Uiteindelijk beheers jij alle aspecten om aan de slag te gaan als producer of moderne muzikant.

Ten eerste worden de belangrijke elementen van de software besproken. Vervolgens leer jij de creatieve functies van Logic toe te passen in real-time praktijksituaties. Ten slotte richten we ons op jouw persoonlijke situatie en ambitie.

Docent & Begeleiding

Een belangrijk onderdeel van de cursus is de begeleiding van de professionele docent. Aan de ene kant leer jij de knepen van het vak van een ervaringsdeskundige. Aan de andere kant krijg je gericht feedback van een professional uit de industrie.

Daarnaast wordt er gewerkt met een selecte groep studenten. Zodoende garanderen wij een gerichte begeleiding en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Apparatuur

In eerste instantie adviseren wij om op een eigen computer of laptop te werken gedurende de cursus. Beschik je niet over een laptop dan kan er gebruik worden gemaakt van een workstation van MusiCasa. In principe kunnen wij alle benodigde apparatuur verzorgen. Echter is het aan te raden om zoveel mogelijk gebruik te maken van eigen apparatuur.

Beschik jij nog niet over alle apparatuur? Als student van MusiCasa profiteer jij van cashback aanbiedingen op monitor speakers, audio interfaces, keyboards, controllers, synthesizers, software van TOP merken! Maak alvast een account aan via Mijn MusiCasa.

 

Doel

Het doel van de 4-delige cursus Logic Pro is om kennis te maken met de mogelijkheden van Logic. Je ontwikkelt basisvaardigheden die essentieel zijn voor het opnemen, produceren en bewerken van muziek. Daarnaast heb jij toegang tot de expertise van een professionele docent. Uiteindelijk kan jij doelgericht aan de slag met het produceren van jouw eigen muziek.

Resultaat

Na afronding van de cursus kan je serieus starten met het maken van muziek. Je begrijpt hoe de software werkt en beschikt over essentiële kennis om verder te ontwikkelen. Je kan gericht invulling geven aan jouw muzikale ambities. Bovendien beschik je over de nodige vaardigheden om aan de slag te gaan als producer.

Coaching

Na afloop van de cursus bieden wij de unieke mogelijkheid om begeleid te worden in jouw verdere muzikale loopbaan. Enerzijds kan je gebruik maken van ons netwerk en een volgende stap zetten in de wereld van muziek. Anderzijds kan je altijd bij ons terecht voor technische vragen en advies.

Volgende Stap

Na afronding van de cursus Logic Pro zijn er meerdere mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Bekijk onze complete opleiding Electronic Music Production en Professional Music Production.

Ben jij klaar voor het echte werk? Schrijf je dan in via onderstaande knop “inschrijven” of vraag een “persoonlijk advies” aan.

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

“Mijn inzicht in muziekproductie en opnametechnieken is enorm gegroeid!”
JP
Student MusiCasa