MusiCasa biedt privélessen op verschillende niveau’s. Dit varieert van DJ/Producer tot DAW cursussen en complete programma’s tot studio engineer. Er kan ook gedacht worden aan begeleiding bij het professionaliseren van jouw producties en/of performance. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Waar heeft u behoefte aan? Waar zijn uw ambities? MusiCasa levert met privélessen een unieke mogelijkheid om gericht uw doel te bereiken met een lesprogramma op maat.

Vooraf aan de privélessen wordt er een programma ontwikkelt speciaal gericht op uw wensen. Afhankelijk van uw huidige kennisniveau biedt MusiCasa een ontwikkelingsprogramma op maat. De privélessen bieden een unieke mogelijkheid uw kennis en kunde te optimaliseren, onder begeleiding van een professionele docent.

Ook na de cursus kunt u bij MusiCasa terecht voor vragen en informatie omtrent muziekproductie. Tijdens de opleiding kunt u gebruik maken van een Apple iMac station met bijhorende software en randapparatuur. U hoeft dus zelf geen materiaal mee te nemen. Dit mag uiteraard wel. De privélessen staan volledig in dienst van uw behoeften en wensen.

Het is ook mogelijk om privélessen aan te bieden in uw favoriete omgeving, bijvoorbeeld uw eigen studio. U hoeft dan niet van huis, werkt met uw eigen apparatuur en de docent komt bij langs. Samen werken jullie gericht aan het verbeteren en professionaliseren van eigen producties.

Het doel van de privélessen is volledig afhankelijk van uw wensen. Op basis van uw behoeften ontwikkelt u samen met MusiCasa een doelgericht programma. U wordt volledig begeleid van begin tot eind. Na afloop van deze cursus kunt u in de studio aan de slag met het opnemen en bewerken van eigen producties. U bent in staat het software pakket te gebruiken zoals het bedoeld is. U kunt invulling geven aan uw creatieve eisen op een professioneel niveau en beschikt over essentiële basisvaardigheden, kennis en kunde om verder te ontwikkelen.

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

“MusiCasa was de missing link die ik zocht!”
Luc
Student MusiCasa