Kennismaking Muziekproductie

Wil je graag met audio software leren werken, beats maken, songs bouwen of akoestische opnames maken? Alles kan! Gedurende 10 lesuren ligt de focus volledig op jouw doel. Samen met jouw personal trainer ontwikkelen jullie een 1-op-1 aanpak in jouw stijl. Dit pakket richt zich naar beginners met weinig of geen ervaring die graag de wereld van muziekproductie willen ontdekken.

Date de début suivante: Binnenkort beschikbaar! Meld alvast aan!

Plus d'infos

Ableton Live

Live is snelle, soepele en flexibele software voor het maken van muziek in de studio en op het podium. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken. De cursus Ableton Live biedt je een unieke inkijk in dit fantastisch pakket. Klik op “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Date de début suivante: Vraag Naar De Mogelijkheden

Plus d'infos

Logic Pro

Logic Pro is een krachtig softwarepakket waarmee je muziek kan maken op jouw Mac. Alles voor een producer of muzikant in een gebruiksvriendelijke Apple omgeving. Tijdens de cursus Logic Pro kan je creatief aan de slag met het opnemen, maken en bewerken van muziek. Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Date de début suivante: Vraag Naar De Mogelijkheden

Plus d'infos

FL Studio

FL Studio is een compleet softwarepakket voor elektronische muziek productie. FL Studio biedt alle mogelijkheden in één pakket om op professioneel niveau muziek te ontwikkelen, te bewerken, op te nemen, te mixen en te masteren. FL Studio is nu een van de meest populaire DAW’s op het gebied van EDM en Hiphop en wordt gebruikt door veel creatieve artiesten.

Date de début suivante: Vraag Naar De Mogelijkheden

Plus d'infos

Cubase

Cubase est un logiciel professionnel d’enregistrement, de création et d’édition de musique. Pendant le cours, vous travaillerez avec des effets, des instruments, des percussions et des sons. Découvrez toutes les possibilités qui s'offrent à vous pour démarrer rapidement dans votre propre studio. Apprenez à comprendre et à appliquer les nombreuses fonctions créatives de Cubase. Êtes-vous prêt pour la prochaine étape?

Date de début suivante: Vraag Naar De Mogelijkheden

Plus d'infos