Production musicale professionnelle

Droom jij van een loopbaan als muziekproducer? De opleiding Professional Music Production biedt een volledig programma gericht op een carrière in de muziekwereld. Doorheen het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele opnamestudio. Tijdens de studie wordt je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Meer weten? Lees verder.

Date de début suivante: 5 September 2020

Plus d'infos

Docent Muziekproductie

Deze opleiding richt zich naar een job als docent in de audio industrie. Doorheen deze opleiding leer je hoe je op een goede manier jouw kennis van muziekproductie kan overbrengen aan anderen. Hou je er van om jouw kennis met anderen te delen? Dan is deze opleiding beslist iets voor jou. Wil jij jouw kansen en mogelijkheden verruimen in de music business?

Date de début suivante: Op Aanvraag!

Plus d'infos

Production de musique électronique

De opleiding Electronic Music Production toont je hoe je jouw creaties op een professionele manier kan afwerken. Gedurende het traject ga je op een praktische manier aan de slag en wordt je intensief begeleid door een ervaren docent. De ideale opleiding voor een vliegende start als electronic music producer. Wil jij produceren op hoog niveau? Lees dan nu verder!

Date de début suivante: 5 September 2020

Plus d'infos

Cours particulier

MusiCasa biedt de unieke mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen volledig gericht op jouw wensen. Tijdens de een-op-een privéles krijg jij alle aandacht die nodig is om jouw muzikale ambities waar te maken. Onder begeleiding van een professionele docent biedt MusiCasa een op maat programma bij jou thuis of in onze studio.

Date de début suivante: Op Aanvraag!

Plus d'infos

DJ Academy

Heb jij ambitie als DJ? De MusiCasa DJ Academy is een exclusieve DJ opleiding en vormt de ideale manier om jouw carrière een boost te geven. Het traject is een-op-een en richt zich ten volle op uw wensen en ambities. Samen met een doorgewinterde DJ leer jij de knepen van het vak. Van software tot hardware, van vinyl tot mp3, over samples en effecten: alles is mogelijk!

Date de début suivante: Start Direct!

Plus d'infos