Ambassador Program

Invite friends and earn gear

As a member, you can invite fellow musicians, DJs, and Producers to join the MusiCasa Community. Enter their email address or copy the invitation link to invite them through your social media channels. You receive credits in your account by inviting new members! The more members you convince, the greater the compensation. If an applied member in turn also brings in people, you earn credits again, and this time without doing anything!

Valid referrals are approved within 24 hours.
*A referral is only valid when you invite another person other than yourself and this person has created at least one free account. False referrals will not be accepted. In case of abuse, your account will be blocked without warning.
Your Credits
0
Users
0
Users (second degree)
0

Exchange Credits

The more users you bring in, the greater the reward.

ISO Acoustics ISO-130 speakerstands
0 / 150 credits

150 credits

ISO Acoustics ISO-130 speakerstands

IsoAcoustics is bekend vanwege de professionele monitor stands. De ISO 130 is ontworpen voor kleinere studiomonitors en biedt de nodige akoestische isolatie. Het resultaat is een geneutraliseerde geluidsweergave, verbeterde basrespons en een hoge helderheid.

Audix CX-112 condensor microfoon
0 / 300 credits

300 credits

Audix CX-112 condensor microfoon

Audix is een hoogstaande ontwikkelaar van microfoons die met name succesvol is op de Amerikaanse markt. Met de Audix CX-112 grootmembraan condensatormicrofoon neem je vocalen en instrumenten op in uitstekende kwaliteit. Ideaal voor in de studio.

Adam Audio T7V studio monitor
0 / 450 credits

450 credits

Adam Audio T7V studio monitor

Adam heeft haar strepen zeker verdient als ontwikkelaar van uitstekende studio monitors. De ADAM Audio T7V ontleent haar naam aan de 7” woofer. Daarbij heb je de beschikking over een ribbon-tweeter. Het resultaat is een strakke weergave in de studio in professionele kwaliteit.

RME Babyface Pro FS
0 / 750 credits

750 credits

RME Babyface Pro FS

RME is een begrip in de wereld van de geluidskaart. De vernieuwde Pro FS biedt uitstekende specs op het gebied van latency, jitter en ruis niveau. Daarnaast zijn de converters van zeer hoge kwaliteit. Dit resulteert in een hoogwaardige opname- en afspeelkwaliteit die elke studio verdient.

Adam Audio A7X studio monitor
0 / 1100 credits

1100 credits

Adam Audio A7X studio monitor

De A7 is één van de beroemdste monitoren ooit van ADAM Audio. De A7X van ADAM is de actieve DJ & studio monitor die echt een plek verdient in jouw studio. Met de A7X presenteert ADAM Audio met trots de evolutie van een legende. Het tilt alles wat de A7 tot zo een hoogwaardige monitor maakte, tot een hoger niveau.