Ambassador Program

Nodig vrienden uit en verdien gear

Als member kan je collega Muzikanten, DJ's en Producers uitnodigen om lid te worden van de MusiCasa Community. Voeg hun e-mailadres in of kopieer de link met uitnodiging om hen via jouw sociale media kanalen uit te nodigen. Elk nieuw lid die jij aanbrengt, levert credits op in jouw account! Hoe meer leden we kunnen samenbrengen, hoe groter jouw voordeel. Als een aangebracht lid op zijn beurt ook mensen aanbrengt, verdien jij opnieuw credits, en dit keer zonder iets te doen!

Geldige referrals worden binnen de 24u goedgekeurd.
*Een referral is enkel geldig wanneer je een ander persoon dan jezelf uitgenodigd én deze persoon ook minstens een gratis account heeft aangemaakt. Valse referrals worden niet aanvaard. Bij misbruik wordt uw account zonder waarschuwing geblokkeerd.
Jouw Credits
0
Gebruikers
0
Gebruikers (tweedegraads)
0

Credits omruilen

Hoe meer gebruikers je aanbrengt, hoe groter de beloning.

ISO Acoustics ISO-130 speakerstands
0 / 150 credits

150 credits

ISO Acoustics ISO-130 speakerstands

IsoAcoustics is bekend vanwege de professionele monitor stands. De ISO 130 is ontworpen voor kleinere studiomonitors en biedt de nodige akoestische isolatie. Het resultaat is een geneutraliseerde geluidsweergave, verbeterde basrespons en een hoge helderheid.

Audix CX-112 condensor microfoon
0 / 300 credits

300 credits

Audix CX-112 condensor microfoon

Audix is een hoogstaande ontwikkelaar van microfoons die met name succesvol is op de Amerikaanse markt. Met de Audix CX-112 grootmembraan condensatormicrofoon neem je vocalen en instrumenten op in uitstekende kwaliteit. Ideaal voor in de studio.

Adam Audio T7V studio monitor
0 / 450 credits

450 credits

Adam Audio T7V studio monitor

Adam heeft haar strepen zeker verdient als ontwikkelaar van uitstekende studio monitors. De ADAM Audio T7V ontleent haar naam aan de 7” woofer. Daarbij heb je de beschikking over een ribbon-tweeter. Het resultaat is een strakke weergave in de studio in professionele kwaliteit.

RME Babyface Pro FS
0 / 750 credits

750 credits

RME Babyface Pro FS

RME is een begrip in de wereld van de geluidskaart. De vernieuwde Pro FS biedt uitstekende specs op het gebied van latency, jitter en ruis niveau. Daarnaast zijn de converters van zeer hoge kwaliteit. Dit resulteert in een hoogwaardige opname- en afspeelkwaliteit die elke studio verdient.

Adam Audio A7X studio monitor
0 / 1100 credits

1100 credits

Adam Audio A7X studio monitor

De A7 is één van de beroemdste monitoren ooit van ADAM Audio. De A7X van ADAM is de actieve DJ & studio monitor die echt een plek verdient in jouw studio. Met de A7X presenteert ADAM Audio met trots de evolutie van een legende. Het tilt alles wat de A7 tot zo een hoogwaardige monitor maakte, tot een hoger niveau.