Betalingsmodaliteiten

Om de opleidingen voor iedereen toegankelijk te maken zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vindt je een overzicht per opleiding.

Professional Music Production (€ 6.999 incl. BTW)

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt: € 6.999 incl. BTW

Om de opleiding voor iedereen toegankelijk te maken zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht:

U volgt de opleiding alleen

U kan het totale inschrijvingsbedrag (€ 6.999 euro) in één keer overmaken of kan kiezen voor een afbetaling op 12 maanden. Indien u voor een afbetaling kiest dient een minimum voorschot van 999 euro vóór aanvang van de opleiding te worden voldaan. Het restbedrag kan worden afgelost over 12 maanden aan € 500 euro/maand.

Samen met een vriend

Om de prijs te drukken kan u indien gewenst het praktische gedeelte van de opleiding samen met een vriend volgen, op deze manier kunnen jullie elk genieten van de voordeelprijs van € 4.999 euro incl. BTW.

Heeft u zelf niet meteen een vriend voor ogen, dan kunnen wij ook vanuit het instituut iemand aanreiken wanneer deze zich aandient. Uiteraard houden we hierbij rekening dat het profiel van deze persoon ook aansluit bij dat van u.

Bij deze keuze om het praktische gedeelte samen met een vriend te volgen bedraagt het inschrijvingsbedrag € 4.999 euro. U kan het totale inschrijvingsbedrag (€ 4.999 euro) in één keer overmaken of kan kiezen voor een afbetaling op 12 maanden. Indien u voor een afbetaling kiest dient een minimum voorschot van € 799 euro vóór aanvang van de opleiding te worden voldaan. Het restbedrag kan worden afgelost over 12 maanden aan € 350 euro/maand.

Bij inschrijving kan je een betaalplan naar keuze selecteren.

Electronic Music Production (€ 4.499 incl. BTW)

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt: € 4.499 incl. BTW

Om de opleiding voor iedereen toegankelijk te maken zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht:

U volgt de opleiding alleen

U kan het totale inschrijvingsbedrag (€ 4.499 euro) in één keer overmaken of kan kiezen voor een afbetaling op 12 maanden. Indien u voor een afbetaling kiest dient een minimum voorschot van € 899 euro vóór aanvang van de opleiding te worden voldaan. Het restbedrag kan worden afgelost over 12 maanden aan € 300 euro/maand.

Samen met een vriend

Om de prijs te drukken kan u indien gewenst het praktische gedeelte van de opleiding samen met een vriend volgen, op deze manier kunnen jullie elk genieten van de voordeelprijs van € 3.499 euro.

Heeft u zelf niet meteen een vriend voor ogen, dan kunnen wij ook vanuit het instituut iemand aanreiken wanneer deze zich aandient. Uiteraard houden we hierbij rekening dat het profiel van deze persoon ook aansluit bij dat van u.

Bij deze keuze om het praktische gedeelte samen met een vriend te volgen bedraagt het inschrijvingsbedrag € 3.499 euro. U kan het totale inschrijvingsbedrag (€ 3. 499 euro) in één keer overmaken of kan kiezen voor een afbetaling op 12 maanden. Indien u voor een afbetaling kiest dient een minimum voorschot van € 799 euro vóór aanvang van de opleiding te worden voldaan. Het restbedrag kan worden afgelost over 12 maanden aan € 225 euro/maand.

Bij inschrijving kan je een betaalplan naar keuze selecteren.

DJ Academy (€ 1.299 incl. BTW)

Voor de DJ Academy zijn er drie (3) betalingsmogelijkheden. Aangezien dit een groter bedrag is biedt MusiCasa de mogelijkheid de totale som op de volgende manieren te voldoen:

Plan A: Je betaalt het volledige bedrag in één keer Totale kostprijs: € 1.199 (jouw voordeel = € 100)

Plan B: Je betaalt het bedrag in 2 delen Het eerste deel van € 649,50 dient betaald te zijn vóór aanvang van de opleiding. Gedurende het opleidingstraject zal je vriendelijke worden verzocht om het 2e deel à € 649,50 euro te vereffenen. Jouw inschrijving is pas definitief wanneer je de eerste betaling hebt voldaan. Totale kostprijs: € 1.299 (jouw voordeel = geen rente)

Plan C: Je kan de opleiding samen met een vriend volgen om de prijs te drukken. Zodoende betalen jullie elk slechts 899 euro en kunnen jullie elk dus een aanzienlijk voordeel genieten. Heb je zelf niet meteen een vriend voor ogen waarmee je de opleiding kan volgen, dan kunnen wij je ook vanuit het instituut iemand aanreiken wanneer deze zich aandient. Uiteraard houden we hierbij rekening dat het profiel van deze persoon ook overeenstemt met dat van jou. Totale kostprijs: € 899 (jouw voordeel = € 400)

Bij inschrijving kunt u een betaalplan naar keuze selecteren.

Software cursussen (Ableton Live, Logic Pro, Cubase, FL-Studio, Pro Tools (€ 399 incl. BTW)

De investering voor de 2-delige cursus bedraagt € 399,00 incl. btw. Het volledige bedrag dient bij inschrijving van de cursus te worden voldaan.

Wens je de opleiding samen met een vriend te volgen? Dan genieten jullie elk 100 euro korting en kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Privé Les (€ 65/lesuur incl. Btw)

De kostprijs voor privéles bedraagt: € 65,00 per lesuur incl. BTW Indien de les in de studio dient door te gaan bedraagt de studiohuur € 60,00 per lesuur incl. BTW

Heeft u meer vragen over betalingsmogelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op!

MusiCasa is altijd bereid om in overleg tot een goede overeenkomst te komen. 

© 2021 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.