Start jouw muzikale carrière

Maak kennis met
MusiCasa

Neem het heft in eigen hand. Ontdek wat jij moet doen om succesvol te zijn in de professionele muziekwereld.
Ben jij klaar voor het echte werk?

Online Leerplatform

Maak carrière in de muziekindustrie

Eindelijk een online platform waar jij leert wat nodig is om carrière te maken in de muziekindustrie!

De muziekindustrie is een complex geheel. Het is lastig een eigen weg te vinden en van je passie je werk te maken. Dit kan erg frustrerend zijn.

Het is een enorme uitdaging om de erkenning te krijgen die jij verdient. Laat staan om in contact te komen met de juiste mensen.

Afwijzing is dagelijkse kost in de muziekwereld. Het is vaak hard. Met deze teleurstelling heeft elke bekende artiest te maken gehad.

It is part of the process!

Er is zoveel aanbod. Er zijn zoveel bands, producers, dj's en artiesten. Vraag jij je ook wel eens af hoe jij het verschil kan maken?

Het produceren van muziek vergt technische kennis en ervaring. Uren zoek je online naar de juiste video’s om die sound te krijgen van jouw favoriete artiest.

Het is niet makkelijk om uit al die informatie hetgeen te filteren wat jij écht nodig hebt. En als je dan die track af hebt, wat dan?

Hoe kom je bij de grote labels terecht?

Klaar om erin te vliegen?
Gratis inschrijven tot January 31, 2021.

Het digitale platform voor producers, dj's en muzikanten

Dit is de plek waar jij alles leert over muziekproductie en het lanceren van jouw professionele loopbaan als artiest, producer of muzikant.

Stap voor stap groei jij hier van beginner tot professional.

Unieke features

Dé grootste online videodatabase

Instructievideo's over alle thema's die betrekking hebben tot muziekproductie en dj'en.

Uitgebreide online leeromgeving

Op jouw tempo leren over muziekproductie. Alles wat je moet weten voor een carrière in de muziekwereld.

Career Coaching

Altijd de beschikking tot het aanvragen van persoonlijk advies over jouw loopbaan en producties.

Training & Sessies

Gestructureerde lesprogramma"s afgestemd op jouw behoefte en niveau. En maandelijks nieuwe topics & sessies door industry professionals.

Klaar om erin te vliegen?
Gratis inschrijven tot January 31, 2021.

Unieke & persoonlijke aanpak

Wat mag je verwachten?

Een steeds groeiende videobibliotheek

Nadat jij hebt geregistreerd voor een gratis account heb je direct toegang tot ‘s werelds meest uitgebreide database aan online video tutorials. Je kan aan de slag met videos over Ableton, Logic, FL Studio en Cubase. Ook heb je toegang tot honderden video’s over uiteenlopende onderwerpen als recording, mixing en mastering.

Gestructureerde lesprogramma's

Daarnaast kan je gestructureerde lesprogramma's doorlopen op basis van veel besproken onderwerpen als microfoons, studio monitors, hoofdtelefoons, audio interfaces en alles wat je nodig hebt in jouw studio om op professioneel niveau aan de slag te gaan met jouw muziek.

Van muziekproductie tot marketing

Elke maand worden er weer nieuwe onderwerpen toegevoegd. Naast alles over muziekproductie beschik jij ook over complete lesprogramma's waarin jouw muzikale carrière centraal staat. Denk hierbij ook aan marketing, career coaching en het opbouwen van een netwerk voor meer boekingen en releases.

Talloze online cursussen

Leer alles over de studio, muziekproductie en het opstarten van jouw carriėre.

Extra Extra

Geniet van gratis gear!

Ambassador

Verdien

Geniet van gratis gear via het Ambassador Program! Een unieke kans voor iedereen die wel een extraatje kan gebruiken. Als actief lid en ambassador kan jij naast gratis gear ook voordelen behalen op onze opleidingen.

Updates

Content

De digitale leeromgeving wordt constant uitgebreid met nuttige onderwerpen. Nieuwe leerprogramma's worden maandelijks en zelfs wekelijks toegevoegd. Ook de video tutorial database gaat mee met de tijd. Jij bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Live Sessies

Diepgang

Als actief lid ontvang jij regelmatig uitnodigen voor specifieke live sessies. Ook heb je toegang tot onze studio's en digital classrooms met korting. Daarnaast kan je onze complete opleiding Professional Music Production starten in de online leeromgeving.

Klaar om erin te vliegen?
Gratis inschrijven tot January 31, 2021.

Maak kennis met het platform

Voor producers, dj's en muzikanten

De start van jouw muziekcarrière

Het MusiCasa platform is een dynamische platform voor producers, dj's en muzikanten. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, career coaching en het opbouwen van kennis. Kortom, jouw startpunt voor een professionele carrière in de muziek.

Ontdek gratis ons platform

Je kan direct gratis starten en kennismaken met het online leerplatform. Je hebt dan direct toegang tot de beschikbare video’s en uitgebreide topic-based modules over muziekproductie. Daarnaast kan je direct inschrijven voor een van de live sessies en gratis gear verdienen via het ambassador program.

Grote ambities? Ga Premium.

Wil jij echt het volledige traject doorlopen? Voor een vast bedrag per maand heb jij ook toegang tot alle premium functies. Je kan nu volledige de diepte in met alle content die jij nodig hebt.

Ontdek onze Unlimited formule

Wil jij toegang tot alle functies en voordelen? Dan heb jij de volledige beschikking over een professionele opleiding muziekproductie via een unlimited account.

Extra voordelen

Daarnaast geniet je van voordelen op live sessies en onze digital classrooms. Ook ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends, updates en features die constant worden toegevoegd.

Prijzen

Level-up je muziekskills.

Kies voor een jaarplan en krijg 2 maanden gratis!

Free
€0/maand
 • Beperkte toegang tot werelds grootste database aan video tutorials

 • Beperkte toegang tot het online leerplatform

 • Mogelijkheid tot gratis gear via het ambassador program

Discovery
29/maand
 • Onbeperkte toegang tot werelds grootste database aan video tutorials

 • Onbeperkte toegang tot het online leerplatform

 • Mogelijkheid tot gratis gear via het ambassador program

 • Toegang tot de training sectie

 • Tot 400 euro voordeel op MusiCasa opleidingen

Unlimited
59/maand
 • Onbeperkte toegang tot werelds grootste database aan video tutorials

 • Onbeperkte toegang tot het online leerplatform

 • Mogelijkheid tot gratis gear via het ambassador program

 • Toegang tot de training sectie

 • Persoonlijk advies van professionals op uw producties

 • Tot 800 euro voordeel op MusiCasa opleidingen

 • Gratis toegang tot de live-sessies

MusiCasa Netwerk
Samen Sterk

De kracht van een creatief netwerk

Door zoveel mogelijk creatieve makers samen te brengen worden de voordelen voor ieder lid maximaal. Hoe meer leden het platform telt, hoe groter het gehoor en de slagkracht richting labels, platenmaatschappijen en boekingskantoren.

Naarmate het ledenaantal groeit, ontstaan er ook meer kansen richting gigs, studiotijd en groepskorting op gear bij onze partners.

Onder het motto "samen sterk" komen alle actieve muzikanten, dj's en producers samen op het MusiCasa platform. Daarmee sta jij aan het begin van de meest dynamische muzikale omgeving wereldwijd.

© 2021 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.