Kan jij een financieel duwtje in de rug gebruiken?

MusiCasa
Ambassador Program

Een extraatje is altijd welkom

Word nu gratis lid en spaar voor gratis gear.

Breng nieuwe leden aan

Als member van MusiCasa kan je via jouw sociale media collega Muzikanten, DJ's en Producers uitnodigen om lid te worden van de MusiCasa Community.

Meer leden, meer credits

Elk nieuw lid die jij aanbrengt, levert credits op in jouw account! Hoe meer leden we kunnen samenbrengen, hoe groter jouw voordeel.

Verdien extra

Als een aangebracht lid op zijn beurt ook mensen aanbrengt, verdien jij opnieuw credits, en dit keer zonder iets te doen!

Inwisselen voor gear

De credits die jij in jouw account verzamelt kan je inwisselen voor gear! Studio monitors, audio interfaces, microfoons e.d.

150 credits

ISO Acoustics ISO-130 speakerstands

Audix CX-112 condensor microfoon

300 credits

Audix CX-112 condensor microfoon

Adam Audio T7V studio monitor

450 credits

Adam Audio T7V studio monitor

RME Babyface Pro FS

750 credits

RME Babyface Pro FS

Adam Audio A7X studio monitor

1100 credits

Adam Audio A7X studio monitor

Je studio uitbreiden met gratis gear?
Maak gebruik van het ambassador program!

Easy in 1, 2, 3…

Geniet van de voordelen in slechts 3 stappen

Stap 1

Scan je netwerk

Ga via jouw sociale media kanalen op zoek naar collega muzikanten, dj’s en producers. Je herkent hen vaak aan hun creatieve profielfoto of inspirerende quotes.

Stap 2

Nodig hen uit

Nodig hen uit om een account aan te maken en lid te worden van de MusiCasa community. Het is gratis en er zijn tal van voordelen aan verbonden.

Stap 3

Ontvang je beloning

Per lid die via jouw uitnodiging een account aanmaakt, worden er credits aan jouw account toegevoegd. Deze credits kan jij inwisselen voor mooie beloningen!

Je studio uitbreiden met gratis gear?
Maak gebruik van het ambassador program!

MusiCasa Netwerk
Samen Sterk

De kracht van een creatief netwerk

Door zoveel mogelijk creatieve makers samen te brengen worden de voordelen voor ieder lid maximaal. Hoe meer leden het platform telt, hoe groter het gehoor en de slagkracht richting labels, platenmaatschappijen en boekingskantoren.

Naarmate het ledenaantal groeit, ontstaan er ook meer kansen richting gigs, studiotijd en groepskorting op gear bij onze partners.

Onder het motto "samen sterk" komen alle actieve muzikanten, dj's en producers samen op het MusiCasa platform. Daarmee sta jij aan het begin van de meest dynamische muzikale omgeving wereldwijd.

© 2021 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.