Cursus Ableton Live

Live is snelle, soepele en flexibele software voor het maken van muziek in de studio en op het podium. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken. De cursus Ableton Live biedt een unieke online en interactieve leeromgeving. Klik op “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info

Cursus Logic Pro

Logic Pro is een krachtig softwarepakket waarmee je aan de slag kan met het opnemen, maken en bewerken van muziek. Alles voor een producer of muzikant in een gebruiksvriendelijke Apple omgeving. Tijdens de cursus Logic Pro kan je aan de slag in een unieke online en interactieve leeromgeving. Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info

Cursus FL Studio

FL Studio is het complete softwarepakket voor de productie van elektronische muziek. Je hebt beschikking over alle mogelijkheden om op professioneel niveau muziek te maken, te bewerken, op te nemen, te mixen en te masteren. De cursus FL Studio biedt een unieke en interactieve leeromgeving voor de creatieve muziekmaker. Klik op “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info

Cursus Cubase

Cubase is professionele software voor het opnemen, creëren en bewerken van muziek. Tijdens de cursus ga jij aan de slag met effecten, instrumenten, drums en sounds. Gedurende de interactieve lessen leer jij werken met Cubase van een ervaren producer. Na afloop van de cursus Cubase kan jij direct aan de slag in je eigen studio. Klik op “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info

Cursus Pro Tools

Pro Tools is de industry standard voor het opnemen, maken en bewerken in professionele studio’s. Simpelweg topkwaliteit in een dynamische omgeving waar soft- & hardware samenkomen. Tijdens de cursus Pro Tools leer jij de ins & outs in een unieke online en interactieve leeromgeving. Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info