Kennismaking Muziekproductie

Wil je graag met audio software leren werken, beats maken, songs bouwen of akoestische opnames maken? Alles kan! Gedurende 10 lesuren ligt de focus volledig op jouw doel. Samen met jouw personal trainer ontwikkelen jullie een 1-op-1 aanpak in jouw stijl. Dit pakket richt zich naar beginners met weinig of geen ervaring die graag de wereld van muziekproductie willen ontdekken.

Eerstvolgende startdatum: Binnenkort beschikbaar! Meld alvast aan!

Meer info

Ableton Live

Live is snelle, soepele en flexibele software voor het maken van muziek in de studio en op het podium. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken. De cursus Ableton Live biedt je een unieke inkijk in dit fantastisch pakket. Klik op “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Vraag Naar De Mogelijkheden

Meer info

Logic Pro

Logic Pro is een krachtig softwarepakket waarmee je muziek kan maken op jouw Mac. Alles voor een producer of muzikant in een gebruiksvriendelijke Apple omgeving. Tijdens de cursus Logic Pro kan je creatief aan de slag met het opnemen, maken en bewerken van muziek. Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Vraag Naar De Mogelijkheden

Meer info

FL Studio

FL Studio is een compleet softwarepakket voor elektronische muziek productie. FL Studio biedt alle mogelijkheden in één pakket om op professioneel niveau muziek te ontwikkelen, te bewerken, op te nemen, te mixen en te masteren. FL Studio is nu een van de meest populaire DAW’s op het gebied van EDM en Hiphop en wordt gebruikt door veel creatieve artiesten.

Eerstvolgende startdatum: Vraag Naar De Mogelijkheden

Meer info

Cubase

Cubase is professionele software voor het opnemen, maken en bewerken van muziek. Tijdens de cursus ga jij aan de slag met effecten, instrumenten, drums en sounds. Verkrijg inzicht in de uitgebreide mogelijkheden om snel aan de slag te gaan in de eigen studio. Leer de vele creatieve functies van Cubase begrijpen en toepassen. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Eerstvolgende startdatum: Vraag Naar De Mogelijkheden

Meer info