Professional Music Production

Droom jij van een loopbaan als muziekproducer? De opleiding Professional Music Production biedt een volledig programma gericht op een carrière in de muziekwereld. Gedurende het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele opnamestudio. Tijdens de studie wordt je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Na afloop kan jij van start in de wereld van de professionele audio. Meer weten? Lees verder.

Eerstvolgende startdatum: 7 maart 2020

Meer info

Electronic Music Production

Wil jij produceren op hoog niveau? De opleiding Electronic Music Production toont je hoe je jouw creaties op een professionele manier kan afwerken. Gedurende het traject ga je op een praktische manier aan de slag en wordt je intensief begeleid door een ervaren docent. De ideale opleiding voor een vliegende start als electronic music producer.. Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: 7 maart 2020

Meer info

DJ Academy

Heb jij ambitie als DJ? De MusiCasa DJ Academy is een exclusieve DJ opleiding en vormt de ideale manier om jouw carrière een boost te geven. Het traject is een-op-een en richt zich ten volle op uw wensen en ambities. Samen met een doorgewinterde DJ leer jij de knepen van het vak. Van software tot hardware, van vinyl tot mp3, over samples en effecten: alles is mogelijk! Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info

Priveles

MusiCasa biedt de unieke mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen volledig gericht op jouw wensen. Tijdens de een-op-een privéles krijg jij alle aandacht die nodig is om jouw muzikale ambities waar te maken. Onder begeleiding van een professionele docent biedt MusiCasa een op maat programma bij jou thuis of in onze studio. Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Op Aanvraag!

Meer info