Professional Music Production

De opleiding Professional Music Production is een exclusief privé traject met een volledig gepersonaliseerd programma gericht op een carrière in de muziekwereld. Doorheen het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele opnamestudio. Tijdens de studie wordt je één-op-één begeleid door één of meerdere professionele docenten uit het werkveld.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info

Electronic Music Production

De opleiding Electronic Music Production biedt een uniek één-op-één traject gericht op jouw ontwikkeling als producer. Doorheen dit exclusieve privé traject met een volledig gepersonaliseerd programma wordt je intensief begeleid door een ervaren producer. Daarnaast heb je toegang tot onze digitale leeromgeving en ’s werelds meest uitgebreide collectie aan video tutorials. Meer weten?

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info

Priveles

MusiCasa biedt de unieke mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen volledig gericht op jouw wensen. Tijdens de een-op-een privéles krijg jij alle aandacht die nodig is om jouw muzikale ambities waar te maken. Onder begeleiding van een professionele docent biedt MusiCasa een op maat programma bij jou thuis of in onze studio.

Eerstvolgende startdatum: Op Aanvraag!

Meer info

DJ Academy

Heb jij ambitie als DJ? De MusiCasa DJ Academy is een exclusieve DJ opleiding en vormt de ideale manier om jouw carrière een boost te geven. Het traject is één-op-één en richt zich ten volle op uw wensen en ambities. Van software tot hardware, van vinyl tot mp3, over samples en effecten: alles is mogelijk! Klik op de knop “meer info” voor gedetailleerde informatie.

Eerstvolgende startdatum: Start Direct!

Meer info