Privéles

MusiCasa biedt privélessen bij jouw thuis op verschillende niveau’s. Dit varieert van DJ/Producer tot DAW cursussen en complete programma’s tot studio engineer. Er kan ook gedacht worden aan begeleiding bij het professionaliseren van jouw producties en/of performance.

Alles is mogelijk en bespreekbaar. Waar heb jij behoefte aan? Wat zijn jouw ambities? MusiCasa levert met privélessen een unieke mogelijkheid om gericht jouw doel te bereiken met een lesprogramma op maat.

Onze visie is dat werken met professionals in een persoonlijk kader de sleutel is tot jouw succes.

Programma

Vooraf aan de privélessen kan er een programma worden ontwikkelt speciaal gericht op jouw wensen. Dit op basis van jouw huidige kennisniveau en ambities. De privélessen bieden een unieke mogelijkheid uw kennis en kunde te optimaliseren, onder begeleiding van een professionele docent.

Ook na de lessen kan je bij MusiCasa terecht voor vragen en informatie omtrent muziekproductie of DJ’en. De privélessen staan volledig in dienst van jouw behoeften en wensen.

Privélessen kunnen doorgaan bij jou thuis. Je hoeft je zodoende niet te verplaatsen en kan werken met eigen apparatuur. De docent komt bij je langs en werkt samen met jou gericht aan het verbeteren en professionaliseren van je eigen producties.

Doel

Het doel van de privélessen is volledig afhankelijk van jouw wensen. Op basis van jouw behoeften kan je samen met MusiCasa een doelgericht programma ontwikkelen. Je wordt volledig begeleid van begin tot eind. Na afloop van de lessen kan je zelfstandig aan de slag met het opnemen en bewerken van eigen producties.

Je kunt invulling geven aan jouw creatieve eisen op een professioneel niveau en beschikt over essentiële basisvaardigheden, kennis en kunde om verder te ontwikkelen.

Kwaliteit staat centraal

De privélessen zijn volledig gericht op een persoonlijke ontwikkeling op maat en worden gegeven door professionals die dagelijks op hoog niveau in de sector actief zijn.

Onze visie is dat werken met professionals in een persoonlijk kader de sleutel is tot jouw succes.

Optimaal leerproces

De selecte van onze docenten vindt plaats via een strenge procedure. Naast kennis en ervaring worden zij ook geselecteerd op de manier waarop zij de kennis overbrengen. Hiermee waarborgen wij – op élke locatie en tijdens élk traject – dat de leerstof optimaal wordt overgebracht op jou als student.

De opleidingen worden aangeboden bij jou thuis zodat u zich niet hoeft te verplaatsen om de lessen te volgen. Door het privé karakter van de lessen is iedere student gegarandeerd van de persoonlijke aandacht die noodzakelijk is voor een optimaal leerproces.

Flexibiliteit staat voorop!

Je bepaalt in samenspraak met de docent op welke momenten de lessen kunnen doorgaan. Indien door omstandigheden een les niet kan doorgaan kan je dit steeds de dag voordien aan MusiCasa melden en kunnen we de les op een ander moment voor jouw inplannen. Zodoende bieden wij jou maximale flexibiliteit.

Ook na de opleiding kan je als student steeds bij ons terecht voor al jouw vragen rond productie en DJ’en

Kostprijs

De kostprijs voor privéles bedraagt: € 65,00 per lesuur incl. BTW

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

“De begeleiding van de professionals, dat maakt het verschil!”
Bertram
Student MusiCasa
  • MusiCasa is CRKBO erkend