Infodag: Professional Music Production

Starten met dé opleiding in muziekproductie?

De opleiding op het gebied van recording, mixing & mastering voor artiest, geluidstechnicus, muzikant en producer.

Tijdens de gratis infodag maak je kennis met de opleiding Professional Music Production en krijg je een kijkje in de recording room en control room van de studio. Jazeker! Hier vindt de opleiding ook plaats. Neem een voorproefje op wat MusiCasa te bieden heeft en ervaar de sfeer van deze bijzondere omgeving.

Onze specialisten voorzien jou van inzichten in de essentiële onderwerpen die gedurende de opleiding aan bod komen. Je kunt ervaren hoe het is om te leren en te werken in een professionele studio. Verder beantwoorden wij alle vragen én ontvang je na afloop een exclusieve aanbieding die enkel geldig is voor bezoekers van de infodag.

Er zijn momenteel nog geen infodagen gepland. Wilt u kennismaken met muziekproductie? Kijk dan gerust even verder bij het Kennismakingstraject Muziekproductie of de online cursussen Ableton Live en Logic Pro

Gratis Registreren

Een week voor aanvang van de infodag ontvang je alle benodigde informatie per mail. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op een van onze infodagen óf nu al vragen hebben over onze opleidingen, maak dan vrijblijvend gebruik van een Persoonlijk Advies.

Ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt!

  • Inschrijven en deelname is volledig gratis!
  • De infodag start om 14:00 stipt en duurt tot 17:00!
  • Alle infodagen vinden plaats in professionele studio’s!
  • Elke bezoeker ontvangt een interessant aanbod na afloop!

Heb jij reeds eigen werk? Breng deze dan gerust mee! Onze specialisten geven graag feedback, tips & tricks om jouw producties naar een hoger niveau te tillen.

Wist je dat elke student van MusiCasa kan genieten van exclusieve kortingen op de aankoop van software, monitor speakers, audio interfaces, keyboards, controllers, synthesizers, software van topmerken als Adam Audio, Focusrite, Novation, Native Instruments, Roland en meer! Maak alvast een account aan via Mijn MusiCasa.

Zien we u terug op een van onze infodagen?

Gratis Registreren