Infodagen MusiCasa

Starten met dé opleiding in muziekproductie?

Tijdens de gratis infodagen maak je kennis met alle opleidingen van MusiCasa.

Je krijgt een exclusieve kijk in de recording room en control room van de professionele studio. Hier vinden de exclusieve 1-op-1 trajecten van de opleiding Professional Music Production én Electronic Music Production ook plaats.

De komende infodagen zijn als volgt ingepland:

  • Zaterdag 28 november – Roeselare
  • Zondag 29 november – Eeklo
  • Zondag 13 december – Groningen
  • Zondag 20 december – Brussel
  • Zondag 24 januari – Antwerpen

Registreren

Tijdens de infodag voorzien onze specialisten jou van inzichten in de essentiële onderwerpen die gedurende de opleidingen aan bod komen.

Daarnaast komt het unieke 1-op-1 traject en de focus op jouw ambities en doelen aan bod.

Je kunt ervaren hoe het is om te leren en te werken in een professionele studio en wat een opleiding van MusiCasa voor jouw carrière kan betekenen.

Verder beantwoorden wij alle vragen én ontvang je na afloop een exclusieve aanbieding die enkel geldig is voor bezoekers van de infodag.

Wil jij liever gebruik maken van een persoonlijk intake online? Dat is ook mogelijk. Binnen 30 minuten weet jij wat MusiCasa voor jouw muzikale loopbaan kan betekenen. Meld je gerust aan en wij nemen contact met je op!

Persoonlijke Intake

Een week voor aanvang van de infodag ontvang je alle benodigde informatie per mail. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op een van onze infodagen óf nu al vragen hebben over onze opleidingen, maak dan vrijblijvend gebruik van een Persoonlijk Advies.

Ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt!

  • Inschrijven en deelname is volledig gratis!
  • De infodag start om 14:00 stipt en duurt tot 17:00!
  • Alle infodagen vinden plaats in professionele studio’s!
  • Elke bezoeker ontvangt een interessant aanbod na afloop!

Heb jij reeds eigen werk? Breng deze dan gerust mee! Onze specialisten geven graag feedback, tips & tricks om jouw producties naar een hoger niveau te tillen.

Wist je dat elke student van MusiCasa kan genieten van exclusieve kortingen op de aankoop van software, monitor speakers, audio interfaces, keyboards, controllers, synthesizers, software van topmerken!

Zien we jou terug op een van onze infodagen?

Registreren