Start jouw muzikale carrière

Infodagen
MusiCasa

Tijdens de gratis infodagen maak je kennis met alle opleidingen van MusiCasa.

Infodagen MusiCasa

Maak carrière in de muziekindustrie

Maak kennis met ons aanbod van exclusieve privé opleidingen en ontdek wat écht nodig is om carrière te maken in de muziekindustrie.

De muziekindustrie is een complex geheel. Het is lastig een eigen weg te vinden en van je passie je werk te maken. Dit kan erg frustrerend zijn.

Het is een enorme uitdaging om de erkenning te krijgen die jij verdient. Laat staan om in contact te komen met de juiste mensen.

Afwijzing is dagelijkse kost in de muziekwereld. Het is vaak hard. Met deze teleurstelling heeft elke bekende artiest te maken gehad.

It is part of the process!

Er is zoveel aanbod. Er zijn zoveel bands, producers, dj's en artiesten. Vraag jij je ook wel eens af hoe jij het verschil kan maken?

Het produceren van muziek vergt technische kennis en ervaring. Uren zoek je online naar de juiste video’s om die sound te krijgen van jouw favoriete artiest.

Het is niet makkelijk om uit al die informatie hetgeen te filteren wat jij écht nodig hebt. En als je dan die track af hebt, wat dan?

Hoe kom je bij de grote labels terecht?

Kom langs op de infodag
Ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt.

Unieke & persoonlijke aanpak

Wat mag je verwachten?

Een overzicht van ons aanbod

Tijdens de MusiCasa infodag krijg je een overzicht van onze exclusieve privé opleidingen. Daarnaast wordt de aanpak en visie van het instituut toegelicht en worden tal van tips gedeeld die jouw kansen om door te breken in het professionele circuit vergroten. Heb jij professionele ambities? Kom dan zeker langs en ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt!

Kijkje in de studio

Na de infosessie van een ongeveer een uurtje krijg je een rondleiding in de studio en kan je jouw tracks door de speakers in de controlroom laten horen. Onze professionals geven hierbij graag hun mening over jouw track en bieden tips om jouw productie naar een hoger niveau te tillen. Doorheen deze dag staan onze experts klaar om om al jouw vragen te beantwoorden.

Exclusieve aanbieding

Heb je ambitie om in de professionele muzieksector werkzaam te zijn en wil je graag leren wat nodig is om het verschil te maken? Kom dan zeker langs op de MusiCasa infodag en zet de eerste stappen richting een boeiende carrière in de muziekindustrie. Bezoekers van de infodag kunnen bovendien steeds rekenen op een fijne verrassing!

MusiCasa Infodagen
Laat je inspireren

Kom langs op de MusiCasa infodagen

Tijdens de infodag voorzien onze specialisten jou van inzichten in de essentiële onderwerpen die gedurende de opleidingen aan bod komen. Daarnaast worden allerlei tips gedeeld die jouw kansen in de professionele wereld kunnen vergroten.

Ervaar hoe het is om te leren en te werken in een professionele studio en wat een opleiding van MusiCasa voor jouw carrière kan betekenen.

Laat je tracks horen in de professionele control room van de studio en krijg feedback van onze professionals. Na afloop ontvang je een exclusieve aanbieding die enkel geldig is voor bezoekers van de infodag!

Open infodagen

Inschrijven is gratis. Een week voor aanvang van de infodag ontvang je alle benodigde informatie per mail.

    © 2021 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.