Start jouw muzikale carrière

Infodagen
MusiCasa

Tijdens de gratis infodagen maak je kennis met alle opleidingen van MusiCasa.

Infodagen MusiCasa

Maak carrière in de muziekindustrie

Maak kennis met ons aanbod van exclusieve privé opleidingen en ontdek wat écht nodig is om carrière te maken in de muziekindustrie.

De muziekindustrie is een complex geheel. Het is lastig een eigen weg te vinden en van je passie je werk te maken. Dit kan erg frustrerend zijn.

Het is een enorme uitdaging om de erkenning te krijgen die jij verdient. Laat staan om in contact te komen met de juiste mensen.

Afwijzing is dagelijkse kost in de muziekwereld. Het is vaak hard. Met deze teleurstelling heeft elke bekende artiest te maken gehad.

It is part of the process!

Er is zoveel aanbod. Er zijn zoveel bands, producers, dj's en artiesten. Vraag jij je ook wel eens af hoe jij het verschil kan maken?

Het produceren van muziek vergt technische kennis en ervaring. Uren zoek je online naar de juiste video’s om die sound te krijgen van jouw favoriete artiest.

Het is niet makkelijk om uit al die informatie hetgeen te filteren wat jij écht nodig hebt. En als je dan die track af hebt, wat dan?

Hoe kom je bij de grote labels terecht?

Kom langs op de infodag
Ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt.

Ontdek de studio's

MusiCasa biedt de exclusieve mogelijkheid om de opleiding te volgen bij jou in de buurt. Ontdek onze selectie van samenwerkende studio’s in Nederland en België.

Studio Amsterdam
Amsterdam
Studio Brussel
Brussel
Studio Antwerpen
Antwerpen
Studio Roeselare
Roeselare
Studio Groningen
Groningen
Studio Arnhem
Arnhem
MusiCasa Infodagen
Laat je inspireren

Kom langs op de MusiCasa infodagen

Tijdens de infodag voorzien onze specialisten jou van inzichten in de essentiële onderwerpen die gedurende de opleidingen aan bod komen. Daarnaast worden allerlei tips gedeeld die jouw kansen in de professionele wereld kunnen vergroten.

Ervaar hoe het is om te leren en te werken in een professionele studio en wat een opleiding van MusiCasa voor jouw carrière kan betekenen.

Laat je tracks horen in de professionele control room van de studio en krijg feedback van onze professionals. Na afloop ontvang je een exclusieve aanbieding die enkel geldig is voor bezoekers van de infodag!

Open infodagen

Inschrijven is gratis. Een week voor aanvang van de infodag ontvang je alle benodigde informatie per mail.

    © 2022 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.