Cursus Ableton Live

Creativity Is Key

Ableton Live

Ableton Live biedt alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken. De software biedt je tevens de mogelijkheid om jouw creaties eenvoudig mee te nemen in een live performance.

Cursus Ableton Live

Deze cursus is 2-ledig en bestaat enerzijds uit 3 sessies van 2 uur waarin je één-op-één met de docent aan de slag gaat in Ableton Live.

Anderzijds krijg je ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content Ableton Live volledig kan doorgronden.

De persoonlijke coaching is één-op-één en kan perfect worden afgestemd op jouw wensen en noden. Je hoeft je zelfs niet te verplaatsen, want wij komen tot bij jou!

Tijdens de cursus verkrijg jij meer inzicht in het produceren van muziek en de functies van Ableton Live. Daarna kan je zelfstandig aan de slag met het opnemen, bewerken en produceren van muziek.

Deze cursus geeft een antwoord op essentiële vragen en vormt de basis voor een carrière als muzikant of producer.

Kosten

De investering voor de 2-ledige cursus bedraagt € 399,00 incl. BTW. Het volledige bedrag dient bij inschrijving van de cursus te worden voldaan.

Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen, zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Voordeel

Als student van MusiCasa profiteer jij van voordelige tarieven op de aankoop van o.a. software, monitor speakers, audio interfaces, DJ-gear, controllers en synthesizers van TOP merken!

Je krijgt ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content Ableton Live volledig kan doorgronden. Start direct jouw gratis proefles via MusiCasa Online.

Ontdek ook: Professional Music Production

Start: Wanneer jij dit wenst.

Locaties: Wij komen naar jou toe, alle locaties zijn mogelijk.

Duur: De cursus bestaat uit 3 sessies van 2 uur, één-op-één met de docent op momenten die voor jou het beste passen. Daarnaast krijg jij ook 3 maanden volledige toegang tot ’s werelds grootste online database aan video tutorials in muziekproductie.

Prijs: De investering voor de 2-ledige cursus bedraagt € 399,00 incl. BTW. Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen, zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Inschrijven? Via onderstaande oranje knop “Inschrijven”.

Meer weten? Vraag een persoonlijk advies of neem deel aan onze gratis infosessie!

Klaar voor het echte werk?
Start meteen.

MusiCasa Talent Coach

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

Logo MusiCasa

Professionele begeleiding van A tot Z.

Steffi
Student MusiCasa
Steffi
MusiCasa is CRKBO erkend

© 2022 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.