DJ Academy

Kickstart Your DJ Career.

DJ Academy

Vandaag de dag is er een breed aanbod aan DJ’s. Hoe onderscheid jij je van de rest? Wat zijn jouw unieke factoren en wat is jouw meerwaarde? De DJ Academy biedt professionele begeleiding, inzicht en kennis. Samen met een doorgewinterde DJ leer jij de knepen van het vak.

Exclusief 1-op-1 traject

De DJ Academy is een exclusieve privé opleiding en genre-overschrijdend. De technieken die je tijdens het opleidingstraject leert kan jij toepassen op jouw favoriete muziekstijl.

Het traject is bovendien één-op-één en kan perfect worden afgestemd op jouw wensen en noden. Je hoeft je zelfs niet te verplaatsen, want wij komen tot bij jou en brengen indien nodig alle gear mee!

De DJ Academy is jouw mogelijkheid om te ontwikkelen als DJ. Met dit unieke en persoonlijke coaching traject biedt MusiCasa veel meer dan een gemiddelde DJ school.

Dit is jouw startpunt voor een loopbaan als DJ en de ingang tot een breed netwerk van DJ’s, producers en music professionals.

Professioneel Niveau

Onze visie is dat werken met experts de sleutel is tot succes. Onze docenten zijn op dagelijkse basis actief in de muziekwereld. Er is ruimte om te experimenteren met verschillende merken, technieken en DJ gear. Daarnaast leer je alles over de ontwikkeling van een eigen stijl. Uiteindelijk is alles gericht op het ontwikkelen van een kwalitatieve DJ
set. Na afloop ben jij klaar voor het echte werk.

Kosten

De investering voor de 10-delige DJ opleiding bedraagt € 1.299 incl. BTW.

Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen om de prijs te drukken. Zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 899 incl. BTW elk.

Indien je zelf niet meteen een vriend voor ogen hebt kunnen wij ook vanuit het instituut een kandidaat voorstellen wanneer deze zich aandient.

Als student van MusiCasa profiteer jij van voordelige tarieven op de aankoop van o.a. software, monitor speakers, audio interfaces, DJ-gear, controllers en synthesizers van TOP merken! Maak alvast een account aan via MusiCasa Online.

Ontdek ook: Professional Music Production

Start: Wanneer jij dit wenst

Locaties: Wij komen naar je toe, alle locaties zijn mogelijk!

Duur: 10 sessies van 2 uur, op momenten die voor jou het beste passen.

Prijs: De investering voor de 10-delige DJ opleiding bedraagt € 1.299 incl. BTW.

Extra: Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen om de prijs te drukken. Zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 899 incl. BTW per persoon.

Inschrijven? Via onderstaande oranje knop “Inschrijven”.

Meer weten? Vraag een persoonlijk advies of bezoek onze gratis infosessies!

Klaar voor het echte werk?
Start meteen.

MusiCasa Talent Coach

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

Logo MusiCasa

MusiCasa was de missing link die ik zocht!

Luc
Student MusiCasa
Luc
MusiCasa is CRKBO erkend

© 2022 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.