Electronic Music Production

Enhance, Enrich, Empower.

Electronic Music Production

De opleiding Electronic Music Production is een exclusief privé traject met een volledig gepersonaliseerd programma gericht op jouw ontwikkeling als producer.

Voorafgaand aan de opleiding wordt een persoonlijk profiel opgemaakt waarin jouw doelstellingen en ambitie worden geschetst. Op basis hiervan wordt een maattraject uitgewerkt.

Doorheen dit traject kan je samen met de docent aan eigen songs of persoonlijke projecten werken in het genre dat jouw voorkeur geniet.

Tijdens de opleiding ben je vrij om met eigen apparatuur en/of apparatuur in de studio te werken en wordt je één-op-één begeleid door één of meerdere professionele docenten.

Daarnaast heb je toegang tot onze digitale leeromgeving met ’s werelds meest uitgebreide collectie aan video tutorials.

Next Level Producer

Tijdens de opleiding ga je aan de slag met jouw elektronische producties en/of performance. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te werken aan jouw carrière en netwerk.

Eén-op-één met een professional til jij jouw werk naar een hoger
niveau. De lesmomenten worden in samenspraak met de docent ingepland, waardoor de volledige opleiding uitstekend te combineren is met een baan, muzikale carrière of andere opleiding.

Digitaal leerplatform

De theoretische kennis wordt integraal aangeboden via ons digitaal leerplatform. Deze unieke digitale omgeving biedt topic-based lesmateriaal en oefeningen die je stap voor stap op jouw tempo kan doornemen.

Daarnaast kan je je verdiepen in de uitgebreide en vooral kwalitatieve videobibliotheek of kan je interactieve live sessies met professionals bijwonen. Hiermee geniet jij van een optimale combinatie tussen zelfstandig begeleid studeren en praktijkgericht leren in een
professionele studio.

Professioneel Niveau

Onze visie is dat één-op-één werken in een inspirerende omgeving de sleutel is tot jouw succes. De docenten zijn op dagelijkse basis actief in de muziekwereld.

Onder intensieve begeleiding van ervaren producers is er ruimte om te experimenteren met elektronische sounds en effecten. Vervolgens worden deze experimenten omgezet in daadwerkelijke tracks. Daarnaast leer je alles over geluidssynthese en de ontwikkeling van een eigen sound voor jouw producties en eventueel performance.

Investering

De investering voor deze opleiding bedraagt € 4.499,00 incl. BTW

Deze exclusieve privé opleiding omvat enerzijds meer dan 100 uur aan lesmateriaal en oefeningen via onze digitale leeromgeving. Anderzijds breng jij de theorie in praktijk doorheen 25 lesuren één-op-één met de docent in de professionele studio of in je eigen homestudio indien je dit wenst.

Je kan een keuze maken voor jouw voorkeur studio tijdens het inschrijven. De praktijklessen kunnen worden ingepland op momenten die voor jou passen. De focus ligt steeds op het produceren van muziek.

De voordelen van de opleiding Professional Music Production op een rij:

  • Eén-op-één traject met een specialist in een professionele opnamestudio of jouw homestudio.

  • Volledig op maat van jouw persoonlijke ambitie en doelstellingen.

  • Focus op jouw muziekgenre en de software die je voorkeur geniet.

  • Lessen aangepast aan elk niveau en volgens jouw tempo.

  • Unieke topic-based digitale leeromgeving voor zelfstudie en verdieping.

  • Intensieve begeleiding door docenten uit het werkveld.

  • Toegang tot ’s werelds grootste online database aan video tutorials in muziekproductie.

  • Flexibele lesmomenten op basis van jouw agenda (week- of weekend).

Voor deze opleiding zijn er tevens verschillende betalingsmogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een studielening aangaan en het inschrijvingsbedrag afbetalen over een periode van 12, 24 of 36 maanden.

Samen met een andere student

Je kan de opleiding ook samen met een andere student volgen om de prijs te drukken. Zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 3.499 incl. BTW per persoon. Indien je zelf niet meteen een kandidaat voor ogen hebt kunnen wij ook vanuit het instituut een kandidaat voorstellen wanneer deze zich aandient.

Meer weten? Vraag een persoonlijk advies aan en bekijk het tabblad betalingen.

Kwaliteitsgarantie

De opleiding Electronic Music Production is een exclusief privé traject gericht op jouw ontwikkeling als producer. De volledige opleiding wordt samengesteld op basis van jouw wensen, doelstellingen en ambitie.

De 25 praktijkuren vinden integraal plaats in de professionele opnamestudio of in jouw persoonlijke homestudio als je dit wenst. Dit gebeurt onder begeleiding van een professional die dagelijks op hoog niveau in de sector actief is. Onze docenten zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring en de wijze waarop zij de leerstof overbrengen.

Voordeel

Als student van MusiCasa profiteer je van voordelige tarieven op de aankoop van o.a. software, monitor speakers, audio interfaces, keyboards, controllers en synthesizers van TOP merken!

Tevens heb jij 1 jaar lang volledige toegang tot ’s werelds grootste online database aan video tutorials in muziekproductie. Start direct jouw gratis proefles via MusiCasa Online.

Ontdek ook: Professional Music Production

Start: Starten kan op ieder moment

Locaties: Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Arnhem, Brussel, Groningen, Knesselare, Roeselare

Professionele Studio: 25 uur één-op-één met een specialist in de professionele studio op momenten die jij verkiest (op basis van de beschikbaarheden).

Digitale leeromgeving: Meer dan 100 uur aan lesmateriaal en oefeningen die je op eigen tempo kan doorlopen in onze unieke online leeromgeving. Doorheen jouw leerproces kan je rekenen op een team van experten die je kunnen bijstaan in al je vragen.

Prijs: € 4.499 incl. BTW of € 3.499 incl. BTW elk, indien je de opleiding samen met een andere kandidaat volgt.

Extra: Inclusief één jaar lang toegang tot ’s werelds grootste online database aan video tutorials in muziekproductie. Registreer direct via MusiCasa Online!

Meer weten? Vraag een persoonlijk advies of bezoek onze gratis infosessies!

Klaar voor het echte werk?
Start meteen.

MusiCasa Talent Coach

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

Logo MusiCasa

Professionele begeleiding van A tot Z.

Steffi
Student MusiCasa
Steffi
MusiCasa is CRKBO erkend

© 2022 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.