Cursus Logic Pro

Mac Music Software

Logic Pro

Logic Pro is een krachtig softwarepakket waarmee je muziek kan maken op jouw Mac. Je vindt alles voor een producer of muzikant in een gebruiksvriendelijke Apple omgeving.

Cursus Logic Pro

Deze cursus is 2-ledig en bestaat enerzijds uit 3 sessies van 2 uur waarin je één-op-één met de docent aan de slag gaat in Logic Pro. Anderzijds krijg je ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content Logic Pro volledig kan doorgronden.

De persoonlijke coaching is één op één en kan perfect worden afgestemd op jouw wensen en noden. Je hoeft je zelfs niet te verplaatsen, want wij komen tot bij jou!

Tijdens de cursus verkrijg je meer inzicht in het produceren van muziek en de functies van Logic Pro. Daarna kan je zelfstandig aan de slag met het opnemen, bewerken en produceren van muziek.

Deze cursus geeft een antwoord op essentiële vragen en vormt de basis voor een carrière als muzikant of producer.

Kosten

De investering voor de 2-ledige cursus bedraagt € 399,00 incl. BTW. Het volledige bedrag dient bij inschrijving van de cursus te worden voldaan.

Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen, zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Voordeel

Als student van MusiCasa profiteer jij van voordelige tarieven op de aankoop van o.a. software, monitor speakers, audio interfaces, DJ-gear, controllers en synthesizers van TOP merken!

Je krijgt ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content Ableton Live volledig kan doorgronden. Maak alvast een account aan via Mijn MusiCasa.

Ontdek ook: Professional Music Production

Klaar voor het echte werk?
Start direct.

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

Logo MusiCasa

MusiCasa was de missing link die ik zocht!

Luc
Student MusiCasa
Luc

© 2021 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.