Cursus FL Studio

All-In-1

FL Studio

FL Studio is een compleet pakket voor muziekproductie. De grote flexibiliteit van de software zorgt er voor dat de computer wordt omgetoverd tot een complete studio. FL Studio was in het verleden ook wel bekend als Fruity Loops en werd altijd ondergewaardeerd.

Dit is de laatste jaren volledig omgeslagen aangezien de internationale lijst van topartiesten die hits scoren met tracks uit FL Studio zo goed als oneindig is.

FL Studio staat met name bekend om de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke indeling van de interface en unieke mogelijkheden die bijdragen aan een eigen sound en workflow.

Cursus FL Studio

Deze cursus is 2-ledig en bestaat enerzijds uit 3 sessies van 2 uur waarin je één-op-één met de docent aan de slag gaat in FL Studio. Anderzijds krijg je ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content FL Studio volledig kan doorgronden.

De persoonlijke coaching is één op één en kan perfect worden afgestemd op jouw wensen en noden. Je hoeft je zelfs niet te verplaatsen, want wij komen tot bij jou!

Tijdens de cursus verkrijg je meer inzicht in het produceren van muziek en de functies van FL Studio. Daarna kan je zelfstandig aan de slag met het opnemen, bewerken en produceren van muziek.

Deze cursus geeft een antwoord op essentiële vragen en vormt de basis voor een carrière als muzikant of producer.

Kosten

De investering voor de 2-ledige cursus bedraagt € 399,00 incl. BTW. Het volledige edrag dient bij inschrijving van de cursus te worden voldaan.

Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen, zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Voordeel

Als student van MusiCasa profiteer jij van voordelige tarieven op de aankoop van o.a. software, monitor speakers, audio interfaces, DJ-gear, controllers en synthesizers van TOP merken!

Je krijgt ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content Ableton Live volledig kan doorgronden. Start direct jouw gratis proefles via MusiCasa Online.

Ontdek ook: Professional Music Production

Start: Wanneer jij dit wenst

Locaties: Wij komen naar jou toe, alle locaties zijn mogelijk.

Duur: De cursus bestaat uit 3 sessies van 2 uur, één-op-één met de docent op momenten die voor jou het beste passen. Daarnaast krijg jij ook 3 maanden volledige toegang tot ’s werelds grootste online database aan video tutorials in muziekproductie.

Prijs: De investering voor de 2-ledige cursus bedraagt € 399,00 incl. BTW. Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen, zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Inschrijven? Via onderstaande oranje knop “Inschrijven”

Meer weten? Vraag een persoonlijk advies of bezoek onze gratis infosessies!

Klaar voor het echte werk?
Start meteen.

MusiCasa Talent Coach

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

Logo MusiCasa

Mijn inzicht in muziekproductie en opnametechnieken is enorm gegroeid!

JP
Student MusiCasa
JP
MusiCasa is CRKBO erkend

© 2022 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.