Cursus Pro Tools

The Industry Standard

Pro Tools

Pro Tools is een begrip in de wereld van audioproductie en nog steeds de standaard in vele professionele opnamestudio’s. De software heeft een groot gamma aan mogelijkheden voor geluidstechnicus, producer en muzikant.

Cursus Pro Tools

Deze cursus is 2-ledig en bestaat enerzijds uit 3 sessies van 2 uur waarin je één-op-één met de docent aan de slag gaat in Pro Tools. Anderzijds krijg je ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content Logic
Pro volledig kan doorgronden.

De persoonlijke coaching is één op één en kan perfect worden afgestemd op jouw wensen en noden. Je hoeft je zelfs niet te verplaatsen, want wij komen tot bij jou!

Tijdens de cursus verkrijg je meer inzicht in het produceren van muziek en de functies van Pro Tools. Daarna kan je zelfstandig aan de slag met het opnemen, bewerken en produceren van muziek.

Deze cursus geeft een antwoord op essentiële vragen en vormt de basis voor een carrière als muzikant of producer.

Kosten

De investering voor de 2-ledige cursus bedraagt € 399,00 incl. BTW. Het volledige bedrag dient bij inschrijving van de cursus te worden voldaan.

Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen, zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Voordeel

Als student van MusiCasa profiteer jij van voordelige tarieven op de aankoop van o.a. software, monitor speakers, audio interfaces, DJ-gear, controllers en synthesizers van TOP merken!

Je krijgt ook 3 maanden volledige toegang tot de digitale leeromgeving van MusiCasa waarin je via uitgebreide video content Ableton Live volledig kan doorgronden. Start direct jouw gratis proefles via MusiCasa Online.

Start: Wanneer jij dit wenst

Locaties: Wij komen naar jou toe, alle locaties zijn mogelijk.

Duur: De cursus bestaat uit 3 sessies van 2 uur, één-op-één met de docent op momenten die voor jou het beste passen. Daarnaast krijg jij ook 3 maanden volledige toegang tot ’s werelds grootste online database aan video tutorials in muziekproductie.

Prijs: De investering voor de 2-ledige cursus bedraagt € 399,00 incl. BTW. Je kan de opleiding ook samen met een vriend volgen, zodoende kan dit aan het voordeeltarief van € 299 incl. BTW per persoon.

Inschrijven? Via onderstaande oranje knop “Inschrijven”

Meer weten? Vraag een persoonlijk advies of bezoek onze gratis infosessies!

Klaar voor het echte werk?
Start meteen.

MusiCasa Talent Coach

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

Logo MusiCasa

Professionele begeleiding van A tot Z.

Steffi
Student MusiCasa
Steffi
MusiCasa is CRKBO erkend

© 2022 MusiCasa, alle rechten voorbehouden.